Ebook Malaysia - IG Ads Turbo

Apa Yang Terkandung Dalam Ebook Ini?

Di dalam ebook ini saya telah susun teknik ini secara langkah demi langkah! Dari langkah persediaan sebelum membuat iklan, hinggalah kepada panduan close sale! Berikut adalah antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini...

Sebelum anda laksanakan Teknik IG ADS TURBO ini, ada 9 benda yang anda perlu persiapkan dulu!Macam nak memasak jugalah, kena sediakan dulu bahan-bahannya siap-siap! Kalau tak nanti, kelam-kabut dan hasilnya tak berapa menjadi.

Saya juga berikan anda gambaran besar, flow.. bagaimana teknik ini berjalan dan berfungsi!.

Penyediaan Grafik!. Ini adalah langkah pertama yang penting untuk pastikan iklan yang anda buat nanti mendapat respon dan sambutan! Gambar macam mana nak guna? Ayat apa yang nak letak? Semua itu saya tunjukkan di dalam ebook ini!

Cara Setting Iklan! Ini perkara yang paling penting. Ada 5 Step untuk setting iklan yang power di Instagram Stories! Setiap langkah, saya tunjukkan dan terangkan! Anda cuma perlu follow je!

Teknik Close Sale! Bagaimana untuk close sale selepas prospek mula mesej anda!

5 Ayat Pantang! Ya! Saya kongsikan juga 5 ayat yang pantang anda gunakan sewaktu mahu close sale! Ramai peniaga yang tidak sedar terguna ayat ini dan akhirnya menyebabkan prospek terus lari dari mereka.

8 Jenis Ayat Headline Power yang boleh anda gunakan pada iklan anda untuk menarik perhatian prospek!

5 Teknik Memikat Hati Follower Agar Menjadi Pelanggan! Ya, selalunya, selepas mereka klik iklan anda, mereka tidak akan terus membeli, tetapi mereka akan follow anda terlebih dahulu! Jadi, disini pentingnya anda ketahui bagaimana untuk tarik hati mereka agar membeli produk anda!

Panduan Follow-up & Broadcast - Ayat apa nak guna untuk follow-up prospek? Apa ayat yang power dan sesuai untuk di broadcast kepada prospek? Saya share dan beri contoh ayat-ayat power untuk follow up  dalam ebook ini!

Untuk info lanjut sila klik https://tinyurl.com/IGAdsTurbo

Copyright : Ebook Malaysia