Ebook Malaysia - Cara Dropship Shopee

Ketahui 7 Rahsia Bagaimana "Menyedut" RM8k-RM12k Jualan Setiap Bulan Tanpa Henti Di Shopee Dengan Hanya Menjadi Agen DROPSHIP sahaja!

YA! 5 Angka Sebulan, Walaupun Anda Bergelar Manusia Paling Buta IT!

cara-dropship-shopee


Sebab itu E-Course Raja Dropship Ini Di Hasilkan! Kami Dedahkan 7 Rahsia Dan Kunci Utama Dalam Menghasilkan Income lumayan Di Shopee.

Senarai Hot Supplier Dropship - Untuk hasilkan pendapatan lumayan sebagai agen dropship sudah tentunya anda memerlukan senarai supplier yang “ UP TO DATE” dan serius berurusan dengan anda walaupun anda hanya agen dropship. Dalam pakej ini kami dah bagi siap-siap senarai lebih dari 50 SUPPLIER! (Video 4 – 30 Min)

Niche Di Shopee – Niche apa yang PALING MENDAPAT SAMBUTAN? Raja Dropship akan tunjukkan! Selepas ini tak perlu lagi main hentam je letak apa-apa produk. (Video 2 – 22 Min)

Market Research -  Huh! Apa ni? Ini lah bahagian yang paling penting iaitu bagaimana nak ketahui apa yang PELANGGAN MAHU dan PERLUKAN! Jika kita tahu keperluan dan kehendak pelanggan kita, pasti lebih mudah untuk kita hasilkan jualan di shopee! (Video 3 – 50 Min)

Produk Research – Kalau anda tidak tahu bagaimana nak buat produk research, pasti anda TIDAK TAHU PILIH PRODUK apa dan produk yang bagaimana boleh membuat pelawat tak sabar bayar kepada anda! Video ini akan tunjukkan! (Video 5 – 41 Min)

Teknik Listing – Jika anda fikir nak listing barang sekadar upload produk “gitu-gitu” sahaja, MAKA ANDA SILAP BESAR Ketahui kaedah listing yang kami tunjukkan untuk generate “ROI” yang tinggi untuk setiap pelawat yang nampak LISTING ANDA. (Video 8 – 37 Min)

Pro Marketing – Ketahui degan betul tools dan kemudahan yang disediakan oleh pihak Shopee sendiri. Jangan disebabkan anda TERLEPAS PANDANG anda pun TERLEPAS banyak CUSTOMER! (Video 11 –  Video 18 )

Shopee Empire – Ini adalah strategi “SECRET” yang kami tak dedahkan pada sesiapa pun sebelum ini. Tujuan dia ialah bagaimana nak dapatkan pelanggan yang “BERULANG” dengan mengumpul LIST & DATABASE pelanggan. Kalau nak harap pelanggan baru sahaja setiap masa, lama-lama store anda akan MATI!  (VIDEO BONUS )

Detail lanjut boleh refer https://tinyurl.com/caradropshipshopee