Ebook Malaysia - Rahsia PenulisRahsia mudah RM1000 sebulan dengan menulis. 
Alang-alang menulis biar sampai dapat duit.

Dua Soalan Yang Sering Saya Terima!

Bertitik-tolak dari kejayaan-kejayaan ini, ramai yang bertanya kepada saya, “Apakah rahsia saya mampu menulis begitu banyak bahan dalam jangka waktu yang singkat?”

Dan soalan yang lebih penting dan menarik..  “Bagaimanakah saya menjana pendapatan yang konsisten setiap bulan dengan hanya menjadi seorang penulis bebas?”

Jawapannya Ada Disini!

Saya telah mengambil keputusan untuk membongkarkan jawapan dan rahsia tersebut disini. Iaitu “teknik menulis dengan pantas” serta “bagaimana menjana pendapatan dengan penulisan”....

Malah, bukan itu sahaja.. beberapa lagi rahsia yang saya amalkan, akan saya bongkarkan, seperti..

5 Sebab Mengapa Saya Begitu “Gila” Menulis... pastikan anda mempunyai salah satu sebab ini di dalam diri anda.

10 Batu Penghalang Serta Kesilapan yang perlu anda elakkan sebagai seorang penulis.. elakkan dari melakukan kesilapan-kesilapan ini, insyallah perjalanan anda untuk menjadi seorang penulis yang kaya & Berjaya lebih mudah!

3 Fasa Penulisan... 3 fasa ini perlu anda ketahui untuk memudahkan anda menguruskan diri dan kerja anda.

9 Syarat Bina Blog... Ya! Blog adalah medium yang sangat bagus untuk anda membina jenama sebagai seorang penulis bebas. Tetapi ada syaratnya!.. bukan main hentam sahaja.. 

17 Cara Promosi untuk memudahkan anda mendapat pelanggan...

3 Teknik Menjadi Pakar Dengan Pantas... mahu atau tidak, pelanggan lebih gemar mendapatkan perkhidmatan dari mereka yang pakar. Jadi, saya kongsikan 3 rahsia saya bagaimana untuk membina kredibiliti dan menjadi pakar dalam bidang saya dengan pantas.

5 Formula Mudah Meningkatkan Jualan ... Ya apabila sudah ada pihak yang berminat dengan penulisan anda, ada 5 cara untuk anda memastikan pelanggan tersebut sudi untuk membayar anda dengan bayaran yang lebih!.

37 Cara Mencari Idea Penulisan! Insyallah.. inilah rahsia bagaimana saya boleh menyiapkan setiap kerja penulisan saya dengan pantas dan lancar.

Klik di bawah untuk detail
Copyright www.ebookmalaysia.com