Ebook Malaysia - Rahsia Shopify - Jana RM500,000 Setahun


Nak tahu rahsia bagaimana buat duit dengan Shopify? Kalau kita lihat Youtube, banyak internet marketer dari luar negara menjaba hingga berjuta-juta Dollar sebulan dengan Shopify ni.

Apa yang hebat sangat Shopify ni? Apa itu Shopify? Shopify adalah satu platform luar negara dimana kita boleh menjual barang secara antarabangsa. Ia mempunyai fungsi kedai online yang lengkap. Laman web anda akan kelihatan profesional dan cantik, sekaligus menarik perhatian bakal pelanggan.

Contoh laman web adalah seperti di bawah ni.



Amacam? Menarik kan? Bila bakal pelanggan tengok kedai kita macam ni, dah tentu mereka yakin untuk membeli.

Apa lagi yang menarik mengenai Rahsia Shopify ini? Selain mengajar anda secara lengkap bagaimana untuk setup kedai jadi macam tu, ia juga mengajar bagaimana anda boleh menjual di pasaran antarabangsa dengan menggunakan produk dropship. Anda tak perlu simpan stock, tak perlu modal yang besar dan tak perlu risau sekiranya tiada orang beli. Supplier dropship akan menghantar produk terus ke pelanggan anda. Anda hanya perlu ruruskan order dengan syarikat dropship tersebut je.

Bila dah setup kedai, perkara paling penting ialah mencari traffic. Panduan Rahsia Shopify ini turut mengajar bagaimana kita boleh set iklan FB dengan berkesan. Kos yang minima dan hasil yang maksimum.



Kita lihat seperti di atas, sebanyak $44,122.81 USD dollar telah di perolehi hasil jualan di Shopify hanya dari satu store. Kalau diconvert di dalam RM lebih kurang RM187,102.

Berminat nak tahu lebih lanjut? masukkan email anda di bawah ini.