Panduan Bisnes Shopee



Panduan Berbisnes di Shopee

Antara perkara-perkara penting yang dikongsikan di dalam ebook Shopee ini ialah..

Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! Penulis menunjukkan cara kedua-duanya!.

Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, penulis share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan!

Cara nak menguruskan order!. Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya ada diterangkan dalam bab mengurus order!

6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini penulis juga share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!

4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!
Anda masih tiada produk untuk dijual? Penulis juga kongsikan 5 pihak yang boleh anda "usha" untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!

Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga yang dikongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!

Apa yang lebih menarik! Penulis ada kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!

Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA bagaimana mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana ebook yang lain! :)


Untuk maklumat lanjut sila lawat link di bawah